Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beter toegankelijk via mobiel en tablet

FloraXchange maakt platform responsive

Sinds eind vorige week kunnen gebruikers van FloraXchange het platform ook gebruiken via mobiele telefoon en tablet, aangezien het platform nu volledig responsive is opgezet.Jefry van den Hoeven, ontwikkelaar van FloraXchange: “We zijn nu ruim 4 jaar aan het ontwikkelen aan het platform en we liepen steeds vaker vast bij gewenste uitbreidingen. Aangezien er het komende jaar een aantal nieuwe modules toegevoegd worden aan FloraXchange was deze herstructurering noodzakelijk. Daarnaast zagen we dat FloraXchange steeds vaker vanaf een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet werd benaderd. Om te zorgen dat deze gebruikers goed met FloraXchange kunnen werken, is een responsive lay-out een vereiste.

"Google heeft eind april een belangrijke aanpassing doorgevoerd in zijn algoritme. Webshops die niet responsive zijn opgezet, zijn niet goed vindbaar in Google. Ook dit was een hele belangrijke reden voor ons om de responsive lay-out snel door te voeren’’.

Naast de responsive lay-out zijn er in de lay-out van FloraXchange zelf ook een aantal wijzigingen doorgevoerd, waardoor het platform gebruiksvriendelijker is geworden.

Voor meer informatie:
FloraXchange
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
Tel: 0174-725490
E: [email protected]
www.floraxchange.nl


Publicatiedatum: