Per 1 juli 2015 verhuizen de logistieke activiteiten van FloraHolland Bleiswijk naar andere locaties van FloraHolland. De veiling maakte een overzicht van de belangrijkste verandering.Overdracht werkzaamheden naar Container Centralen

Container Centralen gaat de huidige dienstverlening van FloraHolland Bleiswijk voor een periode van minimaal één jaar (dus in ieder geval tot 1 juli 2016) overnemen. Dat geldt ook voor de procedure en werkwijze rondom inname en uitgifte van CC's. Vanaf 1 juli 2015 kunt u voor inname en uitgifte van CC's ten laste of gunste van het FloraHolland saldo terecht bij docks 76, 77 en 78 in Bleiswijk. Aan de buitengevel worden borden geplaatst, zodat u precies weet waar u moet zijn. De wachtlocaties bij drukte aan de CC-docks blijven op de huidige locaties gevestigd.

CC identificatie

Om onjuiste boekingen te voorkomen, vraagt Container Centralen bij de uitgifte van CC-onderstellen en platen om een identificatie van de klant. Lees voor meer informatie de nieuwsbrief die afgelopen week via het depot is verspreid.

Gebruik slotplaten verplicht
Vanaf 1 juli 2015 is Bleiswijk geen 'nulgebied' meer. Dit betekent dat alle stapelwagens op Bleiswijk voorzien moeten zijn van een slotplaat en dat betekent ook dat er geen sleutelaar meer aanwezig is die voor u zal sleutelen. Stapelwagens zonder slotplaat worden door FloraHolland overgebracht naar Naaldwijk. Slotplaten hebben een levertijd van 14 dagen.

Connect Logistiek
Eén van de logistieke diensten die per 1 juli 2015 wordt beëindigd, is Connect Logistiek. Deze dienst is bedoeld voor kwekers die hun FloraHolland Connect producten willen afleveren op één centraal punt op het veilingterrein, waarbij FloraHolland nu nog het verdere interne transport binnen de locatie Bleiswijk afhandelt tegen een vergoeding.

Klik hier voor meer informatie