Innovative Fresh opent uitbloeiruimte

In april dit jaar heeft Innovative Fresh een uitbloeiruimte geopend. Innovative Fresh is bekend van het meten en benchmarken van kwaliteit, smaak, uiterlijk en houdbaarheid van AGF producten. Dit jaar is daar een afdeling bijgekomen die vaasleven meet en de kwaliteit en houdbaarheid van bloemen beoordeelt met de visie van de consument.Innovative Fresh kan de kwaliteit van verschillende retailers, leveranciers, rassen, en behandelmethoden met elkaar vergelijken door naast het meten van vaasleven ook kwaliteitsparameters te beoordelen. Denk hierbij aan knopstadia, bladval, blad- en knopkwaliteit, aanwezigheid van botrytis en een uiterlijkscore. Alle metingen worden onafhankelijk, objectief en met een consumentenvisie uitgevoerd. Vaak worden de metingen wekelijks of maandelijks herhaald om een heel seizoen in kaart te brengen.

Innovative Fresh werkt momenteel in vier landen en maakt rapportages voor verschillende retailers, toeleveranciers, handelshuizen en bedrijven die innovaties bieden met betrekking tot houdbaarheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Gorree
Innovative Fresh
De Trompet 1660
1967 DB Heemskerk
T: (+31) 6 2397 2207
E: karin@innovativefresh.com
www.innovativefresh.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.