Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cupido in Gorinchem

Op de dag van de liefde biedt Nederlands ‘number one flex-agency’ alle bezoekers aan HortiContact de kans om een romantisch fotobericht aan een geheime liefde of aan het thuisfront te sturen.

In de Greenscreen photobooth van Holland Contracting kunnen bezoekers op de foto met de meest romantische cupido van de tuinbouw. De pijlen uit haar pijl&boog zijn uiteraard van Nederlandse kwaliteit rozen. Later op de dag komen ook de thema’s Formule 1 en DJ booth aan de beurt.



De foto booth tref je aan direct rechts bij de entree naast de garderobe van hal. De foto’s worden iets verderop in geprint in bij het photo pick-up point in de grote stand van Holland Contracting. Het uitzendbureau bestond vorige week 15 jaar en heeft daarom besloten beursbezoekers te trakteren op een foto shoot in een thema naar eigen keuze.

Elke dag wordt om 13 gestart met Cupido, daarna om 15u Formule 1 en na 18u kunnen bezoekers voor even meemaken hoe het is om door het leven te gaan als Armin van Buren of Martin Garix in het DJ booth thema.
Publicatiedatum: