Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drone-opname voor winnaar HNT-prijsvraag

Bezoekers aan HortiContact - de tuinbouwvakbeurs van 14 tot en met 16 februari - maken kans op een video-opname van hun kas, opgenomen met een professionele drone. De prijs is te winnen in de stand van LetsGrow.com bij een prijsvraag over het gebruik van data en Het Nieuwe Telen. LetsGrow.com lanceert tijdens de beurs bovendien de nieuwe huisstijlen enkele innovaties.

LetsGrow.com is een onafhankelijk platform voor het koppelen en delen van informatie op het gebied van onder meer energie, klimaat, teelt, productie en opbrengsten. Zo verbindt LetsGrow.com telers, telersverenigingen, teeltadviseurs, onderzoekers, veredelaars, verkooporganisaties, energieadviseurs en toeleveranciers.

Tijdens HortiContact (de voormalige Tuinbouw Relatiedagen) introduceert LetsGrow.com onder meer een nieuw dashboard. Gebruikers kunnen voortaan het dashboard zelf samenstellen door functies te slepen naar de juiste plek. Ook toont LetsGrow.com in de stand de Thermoview (een warmtecamera voor het gewas) en de Heatmap (een digitale kaart van de warmteverdeling in de kas).

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Westlandseweg 190
3131 HX Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 81 08
F: +31 (0)10 460 80 00
info@letsgrow.com
www.letsgrow.com
Publicatiedatum: