Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
lancering op Trade Fair Naaldwijk

Carni Flora presenteert Bio-Domes voor vleesetende planten

De Bio-Dome is een retailverpakking die de vleesetende plant Nepenthes lang houdbaar maakt en waarin de consument de plant makkelijk kan groeien. Carni Flora kreeg van diverse klanten de vraag of zij dit product kon leveren. In samenwerking met klanten heeft Carni Flora de eerste versie van de Bio-Domes verbeterd en geschikt gemaakt voor de Europese markt. Het product is leverbaar vanaf 8 maart en wordt diezelfde dag voor het eerst gepresenteerd op de Trade Fair in Naaldwijk.



In de afgelopen maanden hebben meerdere klanten contact opgenomen met Carni Flora of zij Bio-Domes konden uitleveren. Dit product is ontworpen voor de Aziatische markt. Carni Flora is met klanten om de tafel gaan zitten om feedback te verzamelen hoe het product geschikt gemaakt kan worden voor de Europese markt. Met die feedback zijn nieuwe Bio-Domes ontwikkeld welke vanaf 8 maart exclusief bij Carni Flora te koop zijn.

De Bio-Domes worden uitgeleverd in een doos van nog geen 8 centimeter hoog. Justin van Kessel van Carni Flora legt de functie van de Bio-Domes uit: “In de Bio-Domes ontstaat een microklimaat waarin de plant, zonder water toe te voegen, minimaal 4 tot 6 weken houdbaar is. De consument kan de afsluitende sticker er vanaf halen waarna de plant zelf de ruimte op zal zoeken en uit de Bio-dome groeit. Vanaf dat moment hoeft er slechts 1 keer per maand water gegeven te worden. Het ontwerp van de Bio-Domes zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid hoog genoeg is. Zo kan de consument gemakkelijk haar eigen Nepenthes opgroeien. ”

De nieuwe Bio-Domes gaan per 6 stuks in een showdoos. Dit waren er 20. Ook zijn de afmetingen nu veel beter afgestemd op Europallets en Deense karren. Teksten zijn waar mogelijk vervangen door logo’s om het product voor alle landen geschikt te maken. Ook heeft het design een opfrisbeurt gekregen. Wie de Bio-Domes in het echt wil zien kan deze bekijken op de Trade Fair in Naaldwijk in stand nummer 3.7.

Voor meer informatie:
Carni Flora
Justin van Kessel
0297-347241
Rietwijkeroordweg 35
1432 JG Aalsmeer
E: justin@carniflora.nl
www.carniflora.nl


Publicatiedatum: