Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnares Eurovisiesongfestival Jamala doopt tulp op Flower Expo Ukraine 2017

De organisatoren van Flower Expo Ukraine zijn verheugd om aan te kondigen dat Jamala, de Oekraïense winnares van het Eurovisiesongfestival in 2016 met haar nummer “1944”, aanwezig zal zijn tijdens de opening van Flower Expo Ukraine 2017 om de nieuwe “Jamala” Tulp van StoKolex te dopen.

Het bedrijf StoKolex uit Dirkshorn, Noord Holland, is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het kweken en exporteren van bloembollen voor de broeierij voor de Oost-Europese markt. Jamala was zeer vereerd en verheugd met het voorstel van StoKolex om een nieuwe tulp naar haar te vernoemen.



Na de opening van Flower Expo Ukraine, op dinsdag 21 maart, zal er een speciale ceremonie worden georganiseerd om de nieuwe ”Jamala” Tulp officieel te presenteren aan Jamala en vervolgens door haar te laten dopen.

De organisatoren van de beurs ondersteunen het initiatief van StoKolex van harte en zijn zeer trots om Jamala tijdens de beurs te mogen verwelkomen. Met name het feit dat het Eurovisiesongfestival 1,5 maand na Flower Expo Ukraine wordt gehouden in hetzelfde beursgebouw creëert een uniek momentum.

Bezoekers die deze speciale ceremonie wensen bij te wonen, kunnen dat doen door zichzelf voor te registreren middels het online registratiesysteem dat beschikbaar is op de site www.flowerexpo-ukraine.com.

Voor meer informatie:
Nova Exhibitions B.V. 
T: +31 85 401 73 97 
www.flowerexpo-ukraine.com
Publicatiedatum: