Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenBalanZ op Tuinzaken Retail Experience

Donderdag 9 februari om 09.30 uur opent de Tuinzaken Retail Experience – TREx – haar deuren. Twee dagen lang staat het Plantariumgebouw bol van de ‘Growing Emotion’.

Hoe tuincentra de emotionele band met de consument kunnen versterken om zo het koopgedrag te stimuleren, wil de organisatie met dit evenement laten zien. De biologische Phalaenopsis Orchideeen van GreenBalanZ mogen hier dan ook niet ontbreken. “Pure People, Pure Orchids zit 100% op emotie. Onze biologische orchideeën passen volledig in de tuinretail van morgen. Voor ons dus een logische keuze om op dit vooruitstrevende evenement aanwezig te zijn’," aldus Lennard van der Weijden, eigenaar van GreenBalanZ.
 


De TREx wordt gehouden in het Plantariumgebouw in Boskoop en is donderdag geopend van 09.30 – 18.00 uur en vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. Toegangskaarten zijn aan de entree verkrijgbaar.


Voor meer informatie:
GreenBalanZ
Mijnsherenweg 38
1433 AS Kudelstaart
Nederland
T. +31 (0) 297 – 320033
F. +31 (0) 297 – 327749
E. info@greenbalanz.nl
www.greenbalanz.nl
 
Publicatiedatum: