Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantion werkt aan grotere naamsbekendheid in Duitsland

Plantion neemt deel aan IPM Essen om haar naamsbekendheid onder Duitse detaillisten en kwekers verder te vergroten. De beurs duurt van 24 tot en met 27 januari. De opvallend vernieuwde stand van Plantion is te vinden in hal 1 (D12.18).

Sinds enkele jaren benadert Plantion actief kwekers en detaillisten in Noordrijn-Westfalen om kennis te maken met de marktplaats in Ede. Onder aanvoering van relatiebeheerder Verena Bollwerk laat Plantion op allerlei manieren zien hoe aantrekkelijk marktplaats is voor Duitse sierteeltondernemers. In dat kader neemt Plantion net als vorig jaar deel aan de IPM in Essen

Zien en gezien worden

Verena Bollwerk: “Onderweg in Duitsland kom ik regelmatig bloemisten tegen die zeggen dat ze ons kennen van de IPM. Dat maakt een gesprek een stuk makkelijker!” Naast de focus op nieuwe klanten is Essen voor Plantion een uitgelezen plek om contacten te onderhouden met bestaande relaties. Verena Bollwerk: “Het ‘zien en gezien worden’ is belangrijk.”

Stand vol blikvangers
Plantion presenteert zich op de IPM met een opvallende en zeer herkenbare stand. Blikvangers in de stand zijn een levensgrote visual van de veilingklokken in Ede en twee echte Deense karren. Plantion neemt bovendien een selectie van bijzondere bloemen en planten mee, waaronder Fairtrade rozen en producten van de samenwerkende kwekers Pure Organic (biologische teelt) en KANplant. “We willen dat bezoekers meteen herkennen wat voor soort bedrijf we zijn. Vervolgens gaan we in gesprek en laten we zien dat Plantion een goed bereikbare marktplaats is met een heel veel bijzondere producten”, zegt Verena Bollwerk.

Voor meer informatie:
Plantion
www.plantion.nl

Publicatiedatum: