Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
René Polak, verkoopdirecteur tuinbouw bij Ushio:

"De eerste aandacht voor LED-verlichting is afgevlakt"

Al enige tijd verwacht men dat HPS-lampen niet meer gebruikt zullen worden, maar het tegenovergestelde lijkt het geval te zijn. Dat vertelt René Polak, Sales Director Horticulture bij Ushio. "De eerste aandacht voor LED-verlichting is afgevlakt."

Ushio is één van de laatst overgebleven bedrijven die HPS-verlichting blijft gebruiken. Ze gebruiken enkelvoudige en dubbelzijdige lampen van Horturion met bijpassende voedingen.

"Tuinders realiseren zich dat vooral in het koude seizoen de warmte die traditioneel HPS-verlichting met zich meebrengt, belangrijk is," vertelt René. "De lampen vervangen een deel van de kosten die nodig zijn om de kas te verwarmen. Met LED-belichting zijn die kosten hoger." Na een periode waarin getwijfeld werd tussen LED of HPS-verlichting, is een combinatie van beide nu favoriet.

Ushio heeft sinds de introductie van kasverlichting meer dan 15 jaar geleden continu geïnvesteerd in de ontwikkeling van HPS-lampen. Het bedrijf heeft een aantal veel verkochte lampen geintroduceerd, zoals de eerste 1000 W lamp met 2200 µmol/s. René: "De lampen hebben een lange levensduur, zijn stabiel en hebben een hoge output."

De productie van alle Horturion-lampen blijft daarom in de eigen fabriek in Polen. We kunnen een half miljoen lampen per jaar produceren, dus we kunnen grote bestellingen aan. We leveren wereldwijd via ons distributiecentrum Ushio in Duitsland vlakbij München."

Bezoek het bedrijf op de Ushio-stand F139 op de HortiContact in Gorinchem.

Voor meer informatie:
René Polak
Ushio
Tel.: +31 621 82 61 31
r.polak@ushio.eu
www.ushio.eu

Publicatiedatum: