Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flower Circus strijkt neer in Southampton

Woensdag 25 Oktober was Flower Circus in Southampton om de Zuid Engelse bloemist te inspireren en informeren.



Speciaal voor de open dag van Flowervision Southampton was Flower Circus uitgenodigd. Tijdens de show kon Ruud Hazelaar de bloemisten nieuwe technieken, tips en trics leren om te gebruiken in hun winkel. Hierbij ook de nadruk om zich te kunnen onderscheiden van de concurrentie en met name ook de retail. “Verras de klanten, net zoals wij dit nu bij jullie doen”. De supermarkten proberen steeds meer bloemen en boeketten aan te bieden (zelfs rouwwerk is al bij sommige te bestellen). Hierdoor wordt het nog belangrijker voor een bloemist om zichzelf te onderscheiden en moet men dus blijven vernieuwen.



Wanneer Bloemen Magiër Ruud Hazelaar bezig was, konden we ook de achtergronden van de meegenomen bloemen en kwekers vertellen. Ook hier werd met veel aandacht naar geluisterd. Het blijkt toch dat de bloemist vaak niet weet wat er allemaal voor nodig voordat de bloemen in hun winkel belanden.



Dit keer waren er ook 2 special guests mee: Stefan de Hoog van Anthura en Jhon Koopman van Yourlily. Zij hebben de bloemist zelf kunnen overtuigen van hun prachtige producten, en kunnen zien dat dit soort shows bijdraagt aan goede productpromotie en direct ook resulteert in verkoop. Naast Anthura en Yourlily hadden we ook nog meer nieuwe ‘Artiesten’ mee: Together2grow met hun Charmelia, en Amaryllisinfo.eu



Voor meer informatie & mogelijkheden deel te nemen:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl

Publicatiedatum: