Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemistenacademie lanceert website Bloemistenacademie.nu

VBW en de twaalf AOC’s die nieuwe bloemisten opleiden hebben deze week de website van de Bloemistenacademie gelanceerd. De website bevat veel praktische informatie en handvatten voor bloemisten die leerlingen een stageplaats (willen) bieden.

Informatie over BBL-subsidies
Zo vind je op bloemistenacademie.nu informatie over subsidie voor BBL-leerlingen die stage lopen in jouw bedrijf. Die kan oplopen tot 2.700 euro per praktijkleerplaats per jaar. Het subsidiebureau van VBL kan je helpen bij de subsidieaanvraag.

Kosteloze workshops voor praktijkbegeleiders
Verder is het mogelijk om op bloemistenacademie.nu stagevacatures plaatsen. Ook kun je jezelf of jouw praktijkbegeleiders inschrijven voor workshops waarin je leert hoe je studenten zo goed mogelijk begeleidt. Voor VBW-leden is deelname kosteloos dankzij een subsidieregeling.

Promotie voor het bloemistenvak
Bloemistenacademie.nu is niet alleen gericht op bloemisten. Jongeren vinden er ook veel praktische informatie over de opleiding tot bloemist en worden via de website geïnspireerd om te kiezen voor een bloeiende toekomst in de bloemendetailhandel.

Bron: VBW
Publicatiedatum: