Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Geen makkelijkere roos dan de True Bloom-roos"

"De markt vroeg om gezonde, mooie en makkelijke rozen. Om die reden zijn wij dan ook begonnen de True Bloom-roos te kweken." In het voorjaar van 2019 hoopt Altman Plants de eerste stelen te oogsten, hoewel de kweker regionaal (in Californië en Nevada) al een bescheiden productie op de rol heeft. De plant is in de markt bekend onder het handelsmerk 'Hybrid Tea Shrub Roses'.


Ping Lim presenteerde de True Bloom-rozen op de California Spring Trials 2018.

"In vergelijking met andere tuinrozen wordt deze roos vooral gewaardeerd om het gemak waarmee hij te telen is", legt Ping Lim uit. "De bloemen kunnen stress als hitte, droogte, kou en ziekte goed verdragen zonder de toepassing van bestrijdingsmiddelen."

Altman Plants vermeerdert alle True Bloom-rozen uit stek, terwijl Woolf Rose Farm in Arizona de jonge planten voor hen opkweekt. Het Japanse Takamatsu teelt, zet af en test de True Bloom Roses. De serie bestaat momenteel uit negen variëteiten. Zes ervan worden in de Verenigde Staten afgezet en drie in Japan. Binnenkort hoopt men de serie verder uit te kunnen breiden.

Voor meer informatie:
altmanplants.com
Publicatiedatum: