Online platform maakt leren op afstand mogelijk

Tijdens de GreenTech wordt het nieuwe e-learning platform AcadeMe door Hoogendoorn geïntroduceerd. Met een breed aanbod aan cursussen ligt de focus op het vergroten van kennis en het versnellen van ‘time-to-value’ voor klanten en partners, zo meldt de organisatie. Lesmateriaal kan geselecteerd worden op een manier die aansluit bij de persoonlijke interesse en kennisniveau.
 


Leren op afstand is niets nieuws voor Hoogendoorn klanten en partners wereldwijd, maar met het nieuwe e-learning platform hebben gebruikers overal toegang tot cursussen wanneer het hen uitkomt. Bovendien kan iedere gebruiker de individuele voortgang bijhouden en direct feedback ontvangen. Deze informatie kan gebruikt worden om informatie opnieuw te bekijken of om extra ondersteuning te vragen. Tegelijkertijd helpt het ook om online cursussen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften van de klant en de partner. Na het succesvol voltooien van een module, wordt een certificaat uitgegeven.
 
Om het leren leuker en interactiever te maken, zijn multimedia-elementen zoals online video's, infographics, simulaties en quizzen toegevoegd. Door de informatieve inhoud en het gemak van navigatie kunnen gebruikers gemakkelijk hun weg vinden in het e-learning platform.
 
Hoogendoorn klanten en partners krijgen toegang tot het online e-learning platform na de officiële lancering tijdens de GreenTech in Amsterdam RAI.
 
Ontdek het nieuwe e-learning platform tijdens de GreenTech van 12 t/m 14 juni in hal 12 stand 502. Hoogendoorn klanten en partners kunnen zich hier registreren voor een gratis account.
 

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth management
+31 (0) 10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018