Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jonge tuinbouwondernemers bezoeken Californië

Zestien jongeren, allen werkzaam binnen het tuinbouwcluster, reizen momenteel door Amerika om kennis op te doen over het leiden van een internationaal tuinbouwbedrijf. Deze zogenaamde Young Executives volgen sinds 1,5 jaar een programma genaamd Grenzeloos Groeien. Hier maakten ze in verschillende sessies kennis met alle aspecten met betrekking tot internationalisering, het managen van een internationaal tuinbouwbedrijf, omgaan met cultuurverschillen, etc. Als afsluiting van dit leerzame programma bezoeken ze nu onder andere techbedrijven in Silicon Valley, retail trendtour in San Francisco, diverse tuinbouwbedrijven, maar ook MMJ grower waar op legale wijze medicinale Cannabis wordt geteeld. Aanstaande zaterdag landen ze weer op Schiphol.


Bij Wholefoods zag men de eerste effecten van de overname door Amazon

De deelnemers zijn enthousiast over de afgelopen tijd en zeggen veel geleerd te hebben van de sessies maar ook van elkaar. 'Hoe doe jij dat nou?' was een veel gestelde vraag. Het programma krijgt een vervolg. Daarnaast start Florpartners een nieuw programma Grenzeloos Groeien waar de eerste aanmeldingen al voor binnen zijn, maar hier geldt wel vol = vol.

Voor meer informatie:
Florpartners
www.florpartners.nl
info@florpartners.nl
Publicatiedatum: