Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dennis Serise, Agro Supplement

"Agro Supplement is upgrade voor de plant"

Agro Supplement is een 100% organisch supplement dat kan worden gebruikt in combinatie met elk voedingsmerk en naast elk meststoffenprogramma. Dankzij een hoog percentage spoorelementen krijgt iedere plant een sterke upgrade: zwakke en ongezonde planten worden weer sterk en gezond, gele planten worden weer mooi en groen en harde grond wordt weer zacht en schoon. Dat vertelt Dennis Seriese van Agro Supplement.


'Succes is not always what you see'

Meer voordelen van het supplement zijn:
  • Het wateropneembaar vermogen van de bodem wordt verbeterd; de grond wordt beter benut.
  • De fysieke structuur van de bodem wordt gereorganiseerd en opgewaardeerd dankzij de vele organische mineralen. Planten ontwikkelen zich beter en de opbrengst is groter.
  • De micro- en macro-elementen in de bodem en de beworteling profiteren van een niet-complexe vorm van enzymen. De micro-organismen verhogen het nuttige voedingsgehalte en verbeteren de opname door de plant.
De micro en macro elementen en de levende goede bacteriƫn zorgen snel voor veel fijne jonge haarwortels die het opneembaar vermogen van de beworteling verhogen en de weerstand van de plant bepalen. De belangrijkste ingrediƫnten lossen op en veranderen in kaliumzout, waardoor de plant gebruiksklaar is. Ook verbetert de smaak en verlengt de houdbaarheid van planten en vruchten, en reguleert de pH-waarde en geothermische warmte, waardoor er energie vrij komt in de bodem.


Voor meer informatie:
Agro Supplement
Dennis Seriese
M: 0615-060880
E: Dennis@agrosupplement.nl
www.agrosupplement.nl
Publicatiedatum: