Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloembollenexportbedrijf Mantel & Mosselman failliet

De Rechtbank Noord Holland, locatie Alkmaar, heeft op dinsdag 27 juni 2017 de besloten vennootschappen Mantel & Mosselman Holland B.V., Mosselman Holland B.V. en Mantel Holland B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Venhuizen aan het adres Markerwaardweg nr. 8 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. A.J.J. Sweens tot curator en mr J. Dijk tot rechter-commissaris.

Fusie Mosselman en Mantel
Het is precies een jaar geleden dat de bedrijven Mosselman Holland bv en Mantel Holland bv fuseerden. Doel van de fusie was vooral de markt voor biologische bloembollen te vergroten. Ook zou volgens de directeuren Ralph Koopman (Mosselman) en Natasja Mantel (Mantel) een sterkere organisatie ontstaan en een efficiencyslag gemaakt worden.

Het pand van Mosselman in Enkhuizen werd snel na de fusie verkocht aan Enza Zaden en samen werd de bedrijfsvoering voortgezet vanuit het pand van Mantel Holland in Venhuizen. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat Ralph Koopman per 1 maart algemeen directeur werd bij telersvereniging Decorum.

bronnen: Knuwer advocaten en Bloembollenvisie
Publicatiedatum: