Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mantel Holland en Mosselman Holland fuseren

Bloembollenhandelsbedrijven Mantel Holland uit Venhuizen en Mosselman Holland uit Enkhuizen gaan per juni 2016 gezamenlijk verder als één organisatie.

De bedrijven denken zo hun marktpositie in de afzet van bloembollen en vaste planten in het professionele retailkanaal te versterken. De fusieorganisatie Mantel & Mosselman Holland blijft richting haar klanten opereren onder de voor klanten bekende labels Mantel Holland en Mosselman Holland.



De bedrijven werkten al enige tijd samen. Door samenvoeging van bedrijfsactiviteiten neemt de schaalgrootte van de organisatie toe. De directie denkt dat de onderneming zo effectiever kan inspelen op ontwikkelingen in de afzetmarkten.

Ralph Koopman is benoemd tot algemeen directeur van Mantel & Mosselman Holland. Mosselman Holland verhuist de bedrijfsactiviteiten naar Mantel Holland in Venhuizen omdat hier betere faciliteiten aanwezig zijn.

bron: Mantel & Mosselman Holland
Publicatiedatum: