Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John Elsgeest, Flower Circus:

Nederlandse bloemen trekken volle zaal in Novisibirsk

Afgelopen week streek het Flower Circus samen met bloemenmagiƫr Michael van Namen neer in Novosibirsk om de bloemisten te inspireren en informeren.
Tijdens de voorbereidingen lieten de inkopers van het bedrijf zich al bijpraten over de meegenomen bloemen en planten van de deelnemende kwekers en veredelaars. Deze waren zeer onder de indruk van de kwaliteit en verscheidenheid van het assortiment, aldus John Elsgeest.



"Waar het tijdens de voorbereidingsdag nog lekker weer was, sloeg het op de ochtend van de show helemaal om. We werden zowaar nog in half mei getrakteerd op een kleine sneeuwstorm", vertelt John. "Ondanks dit barre weer hadden toch meer dan 200 bloemisten de weg naar de groothandel weten te vinden en stonden er een aantal al 2 uur voor aanvang van de show te wachten om de beste plekken te bemachtigen."



Tijdens de show informeerde en inspireerde Michael van Namen de bloemisten met arrangementen in alle vormen en kleuren. Zo werden er verschillende soorten bruidsboeketten, maar ook tafelstukken en zelfs een bloemensieraad gemaakt. Tijdens het maken van de verschillende arrangementen werd men bijgepraat over de bloemen en bedrijven door John Elstgeest.



Na de show werden alle bloemen en gemaakte bloemstukken volop gefotografeerd om zo de nieuw opgedane kennis zo goed te kunnen gebruiken in hun eigen winkel.



Deelnemende bedrijven van deze show in Novosibirsk waren: Arend Roses, Beyond Chrysant, Special Orchids, Chrysal, van der Lugt Lisianthus, Deliflor Chrysanten, Sion, Florein Gerbera, Chrywijk en Dutch Green Centre



Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl
Publicatiedatum: