Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kwekersvereniging zet verkoop Allium Globemaster voort

Gebr. Valkering heeft besloten te stoppen met de teelt van Allium Globemaster. Allium Globemaster is in de markt gezet en groot gemaakt door Gebr. Valkering en is na vele jaren een begrip geworden in de bloembollensector. De gehele partij Allium Globemaster is door Hobaho ondergebracht in een nieuwe kwekersvereniging, waarvan de exclusieve verkoop via Hobaho verloopt, via intermediair Rob Müller.

De vier aangesloten kwekerijen zijn: Gebr. Hulsebosch uit Schagerbrug, A. Verschoor Bloembollen uit Breezand, Rinnegom Bloembollen (Fa. J. Hopman & GF van de Kolk) uit Egmond a/d Hoef en E. van der Wal uit Amsterdam.

Deze vier kwekers gaan vol enthousiasme de teelt van Allium Globemaster voortzetten en de kwaliteit waarborgen, zoals Gebr. Valkering dit jaren heeft gedaan, deelt Hobaho. "De duizenden kleine bloemetjes maken Allium Globemaster zeer aantrekkelijk voor vlinders en bijen en daarmee levert dit product een belangrijke bijdrage aan het behoud van de biodiversiteit."

Allium Globemaster is exclusief verkrijgbaar via Hobaho.



Voor meer informatie:
Rob Müller
Hobaho
06-51389739
rmuller@hobaho.nl

Publicatiedatum: