Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HilverdaFlorist en Dümmen Orange beëindigen licentieovereenkomst Noord-Amerika voor pot Dianthus

Na een jarenlange nauwe samenwerking in Noord-Amerika voor de productie van onbewortelde stekken voor de HilverdaFlorist Dianthus series, beëindigen HilverdaFlorist en Dümmen Orange hun licentieovereenkomst. Deze samenwerking is een belangrijke drijfveer geweest in de productie en verkoop van onbewortelde stekken voor Dianthus, waaronder de Sunflor, Beauties, Olivia, Odessa en Kahori series, voor de Noord-Amerikaanse markt.

Vanwege strategische overwegingen hebben beide bedrijven besloten de exclusieve licentieovereenkomst per 1 februari 2025 te beëindigen. HilverdaFlorist en Dümmen Orange zullen de beschikbaarheid van de genoemde series garanderen tot de aangegeven datum.

"Vanaf 1 februari 2025 zal het complete pot Dianthus assortiment exclusief verkrijgbaar zijn bij Aris-Green Leaf Plants, waarmee onze nieuwe licentieovereenkomst voor de Noord-Amerikaanse markt van start gaat", aldus Sjaak Sijm, Commercial Team Lead HilverdaFlorist. Aris-Green Leaf Plants (Lancaster, Pennsylvania ) is al een vertrouwde bron bij HilverdaFlorist voor de productie van de Dianthus Flow serie. Aris-Green Leaf Plants zal vanuit Pennsylvania zowel onbewortelde als bewortelde liners aanbieden via alle Noord-Amerikaanse broker netwerken.

Voor meer informatie:
HilverdaFlorist
Dwarsweg 15
1424 PL De Kwakel
T: +31(0)297 328229
info@hilverdaflorist.com
www.hilverdaflorist.com

Publicatiedatum: