Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische certificering voor plantaardige organische meststoffen

Biota Nutri's premium lijn van plantaardige organische meststoffen heeft officieel een biologische certificering ontvangen in zowel Nederland als Duitsland. De gecertificeerde producten zijn onder andere Biota Nitro 2021, Biota NPK 7-2-3 HO, Biota IJzer poeder, Biota Kalium 10% in Nederland. In Duitsland heeft Biota daarnaast ook een certificering voor Biota Calcium, Biota NPK 5-2-2 HO, en Biota NPK 5-2-5 HO.

Peter Klein: "Er is interesse in deze gecertificeerde producten op de markt. Telers van groenten, fruit, bloemen, kamerplanten en cannabis rapporteren positieve resultaten van de plantaardige meststoffen van Biota Nutri."

Met de meststoffen van Biota Nutri kan een goede opname van voedingsstoffen worden gegarandeerd voor gezondere en veerkrachtigere gewassen. Ze zijn Vinasse vrij. Telers en geïnteresseerden worden uitgenodigd om kennis te maken met de gecertificeerde producten en te informeren naar de certificeringen.


IBC Dark


Rechts Biota Iron Powder 5 kg zak.

Voor meer informatie:
Biota Nutri BV
Veenderveld 55A
2371 TT Roelofarendsveen
Tel: +31 85 047 5710
www.biota.nu
roshan@biota.nu

Publicatiedatum: