Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ZONHeroes trappen € 25.250,07 bij elkaar

Afgelopen weekend is de HomeRide gereden. 500 kilometer fietsen in 24 uur, om op deze manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Vanuit Cash & Carry FloraZON uit Venlo reden de ZONHeroes mee, dit team bestaat uit medewerkers, leveranciers en relaties van FloraZON.
 


De ZONHeroes hebben diverse acties opgezet om geld in te zamelen. Zo stelden kwekers planten ter beschikking, die bloemisten bij Ebus Planten inkochten, en waarvan de opbrengst volledig werd gedoneerd. Er was een loterij met prachtige prijzen zoals een windmolenbeklimming en een oldtimer voor een weekend. De vrachtwagens van Ebus Planten zijn beplakt met alle logo’s van sponsoren en alle fooien die collega’s van FloraZON ontvingen de afgelopen maanden waren volledig voor het goede doel. Dit alles samen maakte dat de ZONHeroes een cheque van maar liefst € 25.205,07 konden overhandigen aan het Ronald McDonaldfonds.


 
Voorafgaand aan de HomeRide verraste Thea Coolen en Margo de Kock van Ronald McDonaldhuis de Kindervallei te Valkenburg teamcaptain Luuk Peeten met de benoeming van een van hun kamers naar de ZONHeroes. Ook dit jaar was de HomeRide een enorm succes, met een totale opbrengst van maar liefst € 1.099.165,-





Voor meer informatie:
Cash & Carry Florazon
Floralaan 80
5928 RB Venlo
T: +31(0)773031010
F: +31(0)773031015
E: info@florazon.nl


Publicatiedatum: