Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flower Circus:

Russische bloemisten bereiden zich voor op het trouwseizoen

Traditioneel gaat het trouwseizoen in Rusland van start in juni. Een mooi moment dus om nu de bloemist de nieuwste trends en technieken te laten zien, zo vlak voor de start. Daarom was Flower Circus afgelopen week op pad met Bloemen Magiƫr Mark Frank om de bloemisten in Nizhnij Novgorod en Kazan te inspireren.



"Het was aan de aanloop van bloemisten ook duidelijk te merken dat men druk bezig is met het aankomende trouwseizoen. Men kwam in groten getale en van ver om de shows bij te wonen", vertelt directeur John Elsgeest. "Al vroeg voor de shows waren de beste plekken gereserveerd." Tijdens de shows werden de bloemen van Bredefleur, Royal Flowers, Deliflor, Ichtus Flowers, Anthura, Florein Gerbera, Adomex, vd Lugt Lisianthus, Special Orchids en Beyond Chrysant gebruikt en gepresenteerd.



Er werden niet alleen bruidsboeketten gemaakt, maar er kwamen ook andere arrangementen aan bod, zoals onder andere corsages en tafelstukken. "Uiteraard werden de shows op de typische Flower Circus manier gepresenteerd, waardoor we de bezoekers volop konden inspireren, informeren en entertainen. Door deze manier van presenteren, ontstaat er een erg leuke dynamiek met het publiek, waardoor men van begin tot eind geboeid is en volop vragen kan en wil stellen."



De gemaakte stukken werden door twee bruiden geshowd aan de volop aanwezige bloemisten. De autostukken werden op een luxe auto gepresenteerd.



John kijkt tevreden terug op de shows. "We hebben wederom erg leuke en goede shows achter de rug, waarbij direct na de show de eerste bestellingen voor de gebruikte bloemen al opgeschreven werden."


Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl



Publicatiedatum: