Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis neemt Osteospermum Dalina over

Florensis heeft per 1 mei de commerciële Osteospermum Dalina rassen en genenpool overgenomen van PanAmerican Seed. Florensis is verheugd met deze mooie aanvulling van haar assortiment die voor een nog sterkere marktpositie in Osteospermum zal zorgen. Recent had PanAmerican Seed de producten Dahlia Dalina en Osteospermum Dalina overgenomen uit de genetica van de Deense veredelaar Dalina Genetics.


FleuroSelect Gold Medal Winner 2019 Osteospermum ecklonis Enri

De productie van de onbewortelde stekken zal in een gespecialiseerde afdeling bij Florensis Ethiopië gaan plaats vinden. Hier worden al een aantal jaren succesvol de series Astra (uit Florensis veredeling) en Cape Daisy vermeerderd. De veredeling van Osteospermum Dalina wordt vanuit Denemarken ondergebracht bij Florensis Nederland in Hendrik-Ido-Ambacht.

CEO Leo Hoogendoorn is blij met de overname: “Wij zijn ervan overtuigd dat Florensis door deze versterking van onze eigen genenpool de ontwikkeling van het product Osteospermum naar een volgend niveau kan tillen."


Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: florensis@florensis.com
www.florensis.nl
 

Publicatiedatum: