Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iran: International Exhibition of Flowers, Plants, Park Equipment and Related Industries geopend

De 16e editie van de International Exhibition of Flowers, Plants, Park Equipment and Related Industries is 5 mei geopend in het Goftegoo Park in Tehran. Dit week durende evenement is georganiseerd door de Tehran Parks and Green Space Organization (TPGSO).

Ali Mohammad Mokhtari, directeur van TPGSO, heeft aan de Tehran Times laren weten dat ongeveer 250 binnenlandse telers en verschillende buitenlandse telers uit onder andere Italië en Nederland aanwezig zijn bij het evenement. Hij heeft echter geen details gegeven over het exacte aantal buitenlandse deelnemers. 

“Er wordt een enorm brede variëteit van bloemen en planten tentoongesteld in vergelijking met vorige edities van het evenement," vertelde Mokhtari. Hij voegt toe dat, ondanks de vele telers en de grote verscheidenheid aan producten, de export in Iran daalt.

Bij de Exhibition zijn onder andere fabrikanten van tuingereedschap, en bodem- en zaadbedrijven uit Armenië, Italië, Zwitserland en Oekraïne aanwezig. 

Publicatiedatum: