Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klokverkoop 4 nieuwe rozen start vrijdag 19 januari a.s.

‘Meet & Greet’ Bloomingdale Roses woensdag 17 januari a.s.

Vrijdag 19 januari a.s. start Bloomingdale Roses de klokverkoop van 4 nieuwe rozensoorten. Het gaat om de grootbloemige T-hybride rozen ‘Green Flash’, ‘Melina’, ‘Olivia’ & ‘Pink Delight’. De klokverkoop start op de rozenklok van Royal Floraholland in Aalsmeer.



Rozeninkopers en vakgenoten zijn uitgenodigd voor de ‘Meet & Greet’ van Bloomingdale Roses met een preview van de 4 nieuwe rozensoorten en van nieuwe soorten die later dit jaar op de markt komen. Tijdens dit, inmiddels jaarlijks terugkerende, event kunnen de bezoekers niet alleen kennismaken met het complete rozenassortiment, maar ook met de nieuwe directeur Jaimin Shah. Ook kunnen de bezoekers, met de prachtige Bloomingdale Roses bloemendames, op de foto voor een echt ‘green screen’.

De ‘Meet & Greet’ vindt plaats in de presentatieruimte van Hoven & De Mooij in Aalsmeer, waar de bezoekers worden getrakteerd op drankjes, goede broodjes en vis van de traditionele Hollandse haringkar.



Nieuwe T-hybride rozen

De 4 nieuwe soorten zijn de groen ‘Green Flash’, roze ‘Pink Delight’, oranje ‘Olivia’ en de wit-paarse ‘Melina’.

Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met de 4 nieuwe soorten uit naar in totaal 27 soorten. Bloomingdale Roses uit Kenia produceert haar assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.


Voor meer informatie:
Bloomingdale Roses
www.bloomingdaleroses.com

Publicatiedatum: