Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prins Sultan Dennis d'n eerst van Maleisië

Zoon bloemenhandelaar Lisse wordt Maleisische prins

Een geinig nieuwtje komt vandaag uit Lisse. Of beter, uit Maleisië. Aldaar treedt Dennis Verbaas in het huwelijk met een heuse prinses. En dat is geen beeldspraak: de vrouw, die luistert naar de naam Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah Sultan Ibrahim, is dochter van sultan Ibrahim Iskandar. Deze is een van negen sultans in Maleisië, die om beurten de koning van het land leveren. Met enkele jaren zou Iskander weer aan de beurt zijn.


foto: Bernama pic

Ongetwijfeld heeft pa, de bloemenhandelaar Martin, een leuke partij bloemen geregeld, want het wordt een feest waar je u tegen zegt. Type sprookjeshuwelijk van de allerrijksten. De bewuste familie schijnt dan ook goed in de slappe was te zitten: de sultan zou 'meer dan een miljard op de bank' hebben en 'zich verplaatsen in gouden vliegtuigen'.

Dennis, die eerste een voetbalcarrière ambieerde en toen als model in Azië opgang maakte, zou de prinses zijn tegengekomen in een café. Met een noodzakelijke bekering - Dennis Verbaas heet nu Dennis Muhammad Abdullah - was aan de belangrijkste voorwaarde voldaan om in het huwelijksbootje te stappen.

bronnen: NOS, AD, The Star Online
Publicatiedatum: