Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorn Roses breidt uit met nieuw trosrozen assortiment

Kwekerij Voorn Roses heeft dit jaar op een deel van de kwekerij trosrozen aangeplant. De eerste trosrozen zijn inmiddels geoogst! Het product biedt veel diversiteit in assortiment en sluit goed aan op de huidige bedrijfsuitrusting en de organisatie.

Voorn Roses heeft een vijftal cultivars speciaal geselecteerd op belangrijke criteria zoals kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze, houdbaarheid, teeltwijze en de uniekheid van deze eigenschappen. Alle cultivars zijn pasteltinten en zijn goed te combineren.



Kwekerij Voorn Roses blijft overigens de grootbloemige roos Grand Prix telen.

VOORN – Spray Roses
Er zijn reeds vijf cultivars trosrozen aangeplant op 3.500 m2 oppervlakte. Een viertal van deze cultivars zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Voorn Roses. De trosrozen zullen jaarrond geteeld worden. Naast het trouwseizoen van mei tot september is de topkwaliteit gedurende de winterperiode ook een pre. De trosrozen zullen verkrijgbaar zijn onder de kwekersnaam Voorn – Spray Roses, herkenbaar door een moderne zwart-witte uitstraling in logo en verpakking.

Trosrozen
Met trots stelt Voorn – Spray Roses de trosrozen aan jullie voor die vanaf heden of zeer binnenkort verkrijgbaar zijn:

- Aerobic
‘Aerobic’ heeft een roze tint en bloeit volledig open. Het bloempakket en de knopverdeling zijn perfect in balans wat elke mono tak geschikt maakt voor grenzeloze creaties. De Aerobic trosroos is exclusief verkrijgbaar bij Voorn – Spray Roses.

- Josephine
‘Josephine’ heeft een zuivere kleur wit en is rijkelijk gevuld met bloemblaadjes. De Josephine trosroos is uitermate toepasbaar bij elke boeketkleur en dient tevens perfect als mono bos.

- Tanja
‘Tanja’ bevat een diepe peach kleur, haar fluweel gekrulde bloemblaadjes en prachtige bloeivorm maakt deze trosroos echt uniek. De Tanja trosroos is exclusief verkrijgbaar bij Voorn – Spray Roses.

- Justine
‘Justine’ is een champagnekleurige trosroos, heeft goed gevulde bloemknoppen met een mooie klassieke bloeiwijze. De Justine trosroos is exclusief verkrijgbaar bij Voorn – Spray Roses.

- Galina
‘Galina’ is zachtroze van kleur met groene blaadjes aan de buitenkant en heeft zeer gevulde bloemknoppen. Galina onderscheidt zich door een bijzondere bloeiwijze en een heerlijke geur. De Galina trosroos is exclusief verkrijgbaar bij Voorn – Spray Roses.



Afzetwijze
Om alle klanten een gelijke kans te geven tot aankoop van de trosrozen zal het volledige assortiment exclusief verkrijgbaar zijn bij onze partner Hoven & de Mooij. Voordelen hiervan zijn snelle logistieke afhandeling, fijn verdeling en reeks openstaande (webshop) koppeling.

Voor meer informatie:
Voorn - Spray Roses
Frank Voorn
+31 6 11 26 21 32
E: verkoop@voornrozen.nl
www.voorn-rozen.nl
Publicatiedatum: