Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anthogether

"Gedrieën zorgen we voor het totale assortiment snijanthuriums"

Al weer enige tijd geleden heeft Klaas van der Spek met zijn kwekerij Spekflowers de samenwerking gezocht met kwekerij Oosterzon en J. van Adrichem. "Gedrieën zijn we sterker dan individueel. Met Oosterzon zorgen we samen voor het totale assortiment snijanthuriums. De ervaring van deze drie kwekerijen zorgt voor een stabiele basis."

De kleurrijke snijanthuriums van Anthogether, zoals de club heet, hebben naar eigen zeggen een groot aantal voordelen. Niet alleen zijn ze erg lang houdbaar en dus uitermate geschikt voor boeketten, arrangementen en sfeermakers, ook is het aanbod breed, met veel kleuren. “Zo kan een bloemist inspelen op trends, terwijl de garantie van deze kwalitatieve anthurium behouden blijft.”



Meedenken
Daar is inkoper van FleuraMetz Ruud Duivenvoorden het mee eens. “Het assortiment is echt een van zijn grootste pluspunten. Op één plek heb ik ruim 40 soorten om uit te kiezen.”

De kwaliteit, logistiek en communicatie blijft gelijk. Daarnaast is ook bespreekbaar, wat van toepassing is voor welke doelgroep. Van der Spek: “We denken graag mee: is de verpakking zo optimaal en de aantallen? Moet het op een andere manier getransporteerd worden?”

Online verkoop

FleuraMetz bedient veel verschillende klantgroepen, zoals bloemisten, groothandelaren en tuincentra. Door de brede toepasbaarheid is de snijanthurium voor elk van hen interessant. Nu de markt steeds sterker verschuift van offline naar online verkoop, is het van groot belang dat een assortiment betrouwbaar en continu beschikbaar is. Duivenvoorden: “Anthogether is daarin een goede partner, samen ontwikkelen we een efficiënte manier om de klant zo goed mogelijk te bedienen.”



Duurzaam
Dat gaat verder dan alleen de snijanthurium zelf. Van der Spek: “Wist je dat we een hoes van gerecycled materiaal hebben? Ook werken we met restwarmte, biologische bestrijdingsmiddelen en houden we de afvalstroom in de gaten. We willen niet alleen een goed en sterk product in de markt zetten, maar ook een die met aandacht en bewustwording is gekweekt. Onze site wordt binnenkort vernieuwd, daar lees je nog veel meer informatie!”

Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com



Publicatiedatum: