Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemistenontbijtje tussen de bouvardia's bij Vreeken Bouvardia

Op vrijdagochtend trakteerde Vreeken Bouvardia 16 binnen- en buitenlandse bloemisten van het platform Floral Fundamentals op een ontbijt tussen de bouvardia’s.

De Floral Fundamentals fotoshoot, die drie keer per jaar plaatsvindt, wordt altijd gestart met een kwekers tour. De deelnemende bloemisten, de ambassadeurs, gaan op bezoek bij de kwekers om het verhaal achter en informatie over de producten te horen.



Dit keer werd gestart met een ontbijt tussen de bouvardia’s. Tijdens het ontbijt vertelde Jaap Vreeken de ambassadeurs over zijn bedrijf en zijn bouvardia’s. Zij konden vragen stellen en zien en voelen wat er zo bijzonder is aan zijn product en hoe de bloemisten daar hun voordeel mee kunnen doen. Daarna volgde een bezoek aan een aantal andere bij het platform aangesloten kwekers.



Op zaterdag 10 juni was Vreeken Bouvardia een van de sponsors van het VBW Noord Event in de Suikerfabriek in Groningen. Meesterbloembindster Lily Beelen - Just Lily – maakte in de stand van Vreeken inspiratieboeketten en vertelde de bloemisten hoe zij de bouvardia van Vreeken heeft ontdekt. Op het grote podium werkte het inspiratieteam met de mooie producten van de sponsors. Het hele evenement in een fantastische omgeving stond in het teken van Flower Power.



En last but not least werd op zondag het netwerk Event van De Vakbloemist voor de eerste keer bij een kweker gehouden. Vreeken Bouvardia had de eer om de aftrap voor deze netwerkbijeenkomsten te mogen geven. Een groot aantal bloemisten uit het hele land kwamen ondanks het mooie weer naar Rijsenhout voor informatie, demonstratie en inspiratie met Vreeken bouvardia. Onder het genot van een hapje en drankje konden de bloemisten verbinden en netwerken. Samen met de lokale bloemist en de kernwaarden vakmanschap, kwaliteit en service, is informeren, groeien en verbinden het motto van de Vakbloemist.

Voor meer informatie:
Vreeken Bouvardia
M: +31 6 50216567
E: jaap@vreekenbouvardia.nl
www.vreekenbouvardia.nl
Publicatiedatum: