Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking Olsthoorn - Bloomon

Met nieuwe verpakking boeketten op water door heel Europa versturen

Vraag van Bloomon aan Olsthoorn Verpakkingen: of we een wel héél bijzondere postverzenddoos konden maken. Eén die geschikt is voor het verzenden van bloemen op water naar het buitenland. Makkelijk te verwerken en met een natuurlijke uitstraling. En o ja, graag een beetje anders dan anders.



In Nederland bezorgt Bloomon de bloemen zelf. Om snel te kunnen uitbreiden buiten Nederland, onderzocht Bloomon de mogelijkheid om boeketten in een doos te kunnen vervoeren. Het resultaat van de samenwerking tussen Bloomon en Olsthoorn is een luxe 4-punts verlijmde doos, die ongevouwen wordt aangeleverd. Bij Bloomon wordt de doos in elkaar gezet. In de binnenkant van de doos zit een houder. Daarachter wordt een speciaal sponsje bevestigd dat het boeket bevochtigt. Een simpel maar effectief procedé, dat de kwaliteit van de bloemen garandeert én de kosten beperkt houdt.

Drie formaten
De doos is uitgevoerd in natuurlijk ogend Kraft, bedrukt met een eigen Bloomon-uitstraling. Er zijn drie formaten: small, medium en large. De middelste maat is de populairste, geschikt voor boeketten met een hoogte van 85-95 centimeter (breedte: 25 cm). Inmiddels is er een volgende verpakking in ontwikkeling: een combidoos, bedoeld om ook een vaas mee te sturen. Ook zijn er kraftvellen geproduceerd, waarmee de boeketten vóór het verpakken worden gewikkeld. Zo is het mogelijk om boeketten zonder kwaliteitsverlies door geheel Europa te versturen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Robert Dompeling via tel. +31 (0)6-53417893 of via de mail.
Publicatiedatum: