Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Klavers’ in goede vorm op NK Tulpen Keuren

René en Bram Klaver mogen zich dit jaar de kampioenen noemen van het NK Tulpen Keuren. Vrijdag 24 maart werd er om de felbegeerde titel gestreden op Keukenhof in Lisse.



Slechts 9 punten naast juryoordeel
René Klaver (foto links) van de afdeling Niedorp was de enige deelnemer die onder de 10 strafpunten dook. Met slechts 9 strafpunten kwam hij het dichtst bij het juryoordeel en pakte de titel Nederlands Kampioen Tulpen Keuren 2017. Peter Klaver (10,5 strafpunten) en Dave Boots (12 strafpunten) eindigden op een knappe tweede en derde plaats.

Bij de junioren was het Bram Klaver (foto) uit Breezand die er met de winst vandoor ging. Hij behaalde slechts 10,5 strafpunten en wist daarmee zijn concurrente Marissa Klaver (13 strafpunten) voor te blijven. Bianca Klaver en Esther Bakker eindigen na de barrage op respectievelijk de derde en vierde plaats met 16 strafpunten.



Breezand beste afdeling
De BloembollenVisie-wisselbokaal, bestemd voor de best scorende afdeling, ging dit jaar naar Breezand. Met 50 strafpunten – op basis van de vier beste scores – wist deze regio Niedorp (50,5) nipt voor te blijven. Stede Broec werd derde (54,5).

bron: Bloembollen Visie
Publicatiedatum: