Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perkgoedparade op Seasonal Trade Fair

Tholen - Er moest misschien iets harder aan getrokken worden om de paden vol te krijgen, maar de Seasonal Trade Fair doet niet onder voor het jaar ervoor. Bijna 300 kwekers presenteren er hun waar, met name die producten waarmee nu zaken gedaan moet gaan worden. Het perkgoed is dat: komt het zonnetje binnenkort echt kijken, dan is men erop voorbereid!


Marco Olsthoorn van Kwekerij Heboplant. De kwekerij bestaat dit jaar 25 jaar!


Mediterraanse kruiden uit België: sinds een half jaar zijn de kruiden van Andesch Flower, die verkocht worden onder het merk Herbachef, biologische gecertificeerd. Op de foto Antoon de Clercq, met PV'er van FloraHolland Nico Kortekaas.


Bloemstyliste Bianca Vreugdenhil en Ruud en Agnes van Dracaena-kwekerij De Plaats.


Kayleigh en Dennis van Ammerlaan 'The Green Innvator'. De kweker voorziet inmiddels de hele omgeving van warmte gewonnen uit geothermie.

De beurs in Naaldwijk is geen bijzonder internationale aangelegenheid. Een handjevol kwekers uit België, Duitsland en Denemarken, maar van veel verder komen ze niet. Dat lijkt ook te gelden voor het bezoek: een aantal standhouders had graag wat (potentiële) klanten uit Zuid-Europa voorbij zien komen, maar die, zo is de hoop, komen dit jaar allemaal op donderdag. Scandinaviërs zouden er daarentegen wel vroeg bij zijn. En verder zijn het, in over- overgrote meerderheid, Nederlandse inkopers en collega-kwekers die over de beurs rondstruinen.

Maandag publiceren we een fotoreportage van de beurs.
Publicatiedatum: