Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groot aanbod tuinplanten op Spring Fair

Tholen - "Een goed teken. De handel loopt momenteel uitstekend en door het mooie weer is iedereen drukdrukdruk," aldus een opgetogen standhouder op de Spring Fair in Aalsmeer. Mogelijk verklaarde dit een wat stil begin van de dag, die in de loop van de ochtend plaats maakte voor een gezellige drukte. Andere reden is waarschijnlijk dat handelaren 's ochtends nog bij de klok zitten en pas later tijd hebben voor een bezoekje.


Van linksboven mee met de klok: Danny den Breejen, Ruud van Emmerik en Nico Kortekaas, Persoonlijk Verkopers bij FloraHolland; Petri Brekoo van kwekerij de Groot; Leo Poot van de gelijknamige kwekerij Leo Poot; en Stijn Thijssen (links) en Ton Zwinkels (rechts) van House of Garden en Ruud Ellenkamp (midden) van Kwekerij Ammerlaan Sosef.

Bekijk hier de fotoreportage

De Spring Fair is the place to be voor kwekers van tuinplanten en perkgoed. Nu de zon zich vaker laat zien krijgen de mensen de lente in de bol, willen zij kleur in de tuin en komt ook de zin in tuinieren weer boven. Aan de kwekers is er dan ook veel gelegen hun nieuwe assortiment voor komend seizoen te presenteren aan de handel.


De beursvloer

Wij hebben ons best gedaan alle standhouders op de foto te zetten en de juiste namen erbij te zetten. Mocht er toch iets misgegaan zijn, stuur dan even een mailtje.


Stefan Loos van Loos Plant, Isabelle Bruien van Handelskwekerij Bruinen, Sandra van der Hoorn Amstelzicht en Hendry Doornekamp van Kwekerij de Rijke

Tip: maak gebruik van de zoekfunctie om uzelf terug te vinden

Bekijk hier de fotoreportage