Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
spot de vrachtwagen

Feestje bij Van Zaal bij lancering nieuwe website

Transportbedrijf Van Zaal Transport heeft vrijdagochtend 17 februari haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website vervangt de acht jaar oude voorganger en heeft een frisser en overzichtelijker uiterlijk.

Dit gebeurde op feestelijk wijze. Om exact 10:00 uur drukte medewerkster Denise, die de website samen met de websiteontwikkelaars van AASHQ heeft gemaakt, op een grote knop. Daarmee ging de site officieel online en kon de nieuwe internetsite onder het genot van taart worden bekeken.



Het webadres van de site is nog hetzelfde: www.vzt.nl.

Klankbord
Het transportbedrijf is erg blij met de nieuwe website. “Het ziet er eigentijdser uit en de menu-indeling is veel overzichtelijker”, zegt Denise. De site is voor de livegang uitvoerig getest. Een panel bestaande uit medewerkers mocht feedback geven en ook een aantal klanten is om hun mening gevraagd. “Onze klanten zijn degenen die onze website bezoeken, dus het is heel belangrijk dat zij hem prettig vinden”, legt Denise uit.



Spot de vrachtwagen
Om de lancering te vieren, organiseert het bedrijf een actie. Wie tussen 17 februari en 14 april 2017 een vrachtwagen van Van Zaal Transport spot, maakt een foto en stuurt deze in via acties@vzt.nl of via een privébericht op Facebook of Twitter. De mooiste inzendingen maken kans op een plaatsje op de website en een ‘Van Zaal Transport cadeaupakket’.



Promovideo
Naast de website, werd ook de nieuwe promovideo gelanceerd. Deze is in december 2016 gemaakt in samenwerking met Lakerveld Mediaproducties en deels opgenomen bij F.N. Kempen, een zakenrelatie van het transportbedrijf. De video is te zien op YouTube en op de pagina ‘Over ons’ op de nieuwe website.


Voor meer informatie:
Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB De Kwakel
Telefoon: 0297 513 080
Fax: 0297 513 090
info@vzt.nl
www.vzt.nl
Publicatiedatum: