Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjoukje Heimovaara nieuwe directeur Royal van Zanten

Royal Van Zanten is voornemens om met ingang van 1 april 2017 Sjoukje Heimovaara aan te stellen als Algemeen Directeur van Van Zanten Breeding B.V. Zij volgt daarmee Henk Jacobs op die per die datum een nieuwe functie heeft aanvaard bij Dekker Chrysanten.



Sjoukje Heimovaara
Sjoukje Heimovaara werkte na haar studie plantenveredeling aan de Universiteit in Wageningen als afdelingshoofd bij de afdeling toegepaste Plantenwetenschappen van TNO.

In 2003 trad zij in dienst bij Royal Van Zanten als Directeur R&D. In die rol was zij betrokken bij het management van de verschillende bedrijfsonderdelen van Royal Van Zanten en werd onder haar leiding een continue impuls gegeven aan de innoverende research activiteiten van het bedrijf. Zij is daarnaast tevens actief in verschillende nevenfuncties op het gebied van strategie en beleid.

Arie Veldhuyzen van Zanten, CEO Royal Van Zanten, is verheugd over de voorgenomen benoeming van Heimovaara: “Met Sjoukje hebben we een zeer ervaren collega in deze functie waardoor verder gebouwd kan worden aan de, mede door haar vormgegeven, strategie die zich laat kenmerken door het leveren van toegevoegde waarde en innovatieve slagkracht”.


Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T: +31 (0)297 38 70 00
F: +31 (0)297 38 70 70
E: breeding.nl@royalvanzanten.com
www.royalvanzanten.com
Publicatiedatum: