Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Linda Hovius en Kees Pingen voorgedragen als commissaris Royal FloraHolland

De Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland zal tijdens de Algemene Ledenvergadering op 6 december a.s. mevrouw Linda Hovius en de heer Kees Pingen voordragen als respectievelijk extern commissaris en lid-commissaris van Royal FloraHolland.

Op 6 december zullen Mariëlle Ammerlaan en Joris Elstgeest afscheid nemen als commissarissen van Royal FloraHolland. Eerder dit jaar heeft Caroline Princen al laten weten zich niet herkiesbaar te stellen omdat haar commissariaat niet meer te combineren was met haar andere werkzaamheden.

Linda Hovius en Kees Pingen

Linda Hovius is onafhankelijk boardroom consultant. Daarvoor was zij founding partner van Aberkyn, een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in leiderschap en organisatietransformatie. Eerder was Linda lange tijd verbonden aan McKinsey & Company. Linda Hovius zal tevens voorzitter worden van de remuneratie commissie.

Kees Pingen is mede-eigenaar en algemeen directeur van Smit Kwekerijen uit Sappemeer. Smit Kwekerijen kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen één van de toonaangevende kwekerijen in Europa. Kees kent Royal FloraHolland van binnen en van buiten.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: