Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een foliehoes die aanvoelt als papier

Dillewijn Zwapak staat als vanouds op de IPM (stand 1D12.12) en toont naast de nieuwe collecties een keur aan nieuwe producten.



Het succesnummer Roll ’n Go (bloemenvel met handig draaghengsel) is nu ook verkrijgbaar in een typisch Nederlands design, de Roll ’n Go Dutch. Dit verpakkingsproduct gaat natuurlijk heel goed samen met een mooi bosje tulpen of lelies.



Al jaren loopt Dillewijn Zwapak voorop als het gaat om het ontwikkelen van verpakkingsartikelen in kraftpapier. Mooi voorbeeld is de koker Peanut die desgewenst in een klantspecifieke uitvoering gemaakt kan worden. De boekethouder BQare heeft een diameter van 20 cm en is uitermate geschikt voor Biedermeijer boeketten. De vernieuwing zit in het feit dat het boeket bij elkaar gehouden wordt door de combinatie van vouwtechniek en geïntegreerd elastiek.



De nieuwe hoezen lijn Duet Paper Touch is een primeur te noemen, want dit is een foliehoes die aanvoelt als... papier. Beschikbaar in de kleuren natural, green en red.

Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
www.dillewijn.nl
Publicatiedatum: