Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Israël: Histhil neemt anjerproductie Ringel over

Hishtil Nurseries (Israël) heeft de productie van gewortelde en ongewortelde stek van anjers overgenomen van Ringel Nurseries. Ringel Nursery is in 1958 opgericht en levert uitgangsmateriaal voor anjers aan klanten op de Europese markt. Bekende introducties zijn o.a. de 'Roselly range' en, meer recent, de 'Summer range garden pink'.


Avi Hoffman (eigenaar & directeur van Ringel nursery) en Amit Dagan (General manager Hishtil)

De overname van de activiteiten zal gefaseerd verlopen en per 1 mei worden afgerond. Eigenaar & directeur van Ringel Nursery Avi Hoffman zal binnen Hishtil aanblijven als consultant technische dienst en waken over een duurzame ontwikkeling in selectie en vermeerdering.

De productie van anjers zal worden overgebracht naar de Hishtil farm Nehalim Nursery. Deze farm is een van de vier locaties van Histhil in Israël, alwaar op een gezamenlijk areaal van 21 ha kruiden, groenten en sierplanten worden geproduceerd.

Tussen beide bedrijven bestaat reeds een lange geschiedenis van samenwerking. Zo waren de oprichters - Yehezkel Dagan van Hishil en Moshe Ringel van Ringel Nurseries - reeds in de beginjaren goede bekenden van elkaar.

Voor meer informatie:
Hishtil
22nd Yarden st. Moshav Nehalim, 4995000, Israel
Tel: +972-3-937-3111
Fax: +972-3-937-3150
info@hishtil.com
www.hishtil.com
Publicatiedatum: