Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bedrijfspand Bercomex krijgt vorm

De bouw van het nieuwe Bercomex bedrijfspand is nu echt zichtbaar van start. De afgelopen weken is er hard gewerkt op het bouwterrein aan de Verlengde Lageweg. Het eerste beton werd gestort, de eerste spanten werden geplaatst voor een deel van de productiehal en het eerste stuk dak is ook al zichtbaar. Met dit framewerk is al best goed te zien hoe het pand er straks uit zal gaan zien.



De verwachting is dat de rest van het framework spoedig gereed is, waarna de kanaalplaten van de verdiepingsvloeren gelegd worden. Met de komst van het nieuwe bedrijfspand kan ook de logistiek van goederen aanzienlijk worden verbeterd. Er wordt op de bouwplaats hard gewerkt aan een nieuwe laadkuil. Het beton is hiervoor al gestort.



Bercomex verwacht begin 2017 naar het nieuwe pand te verhuizen. Het nieuwe pand aan de Verlengde Lageweg bevindt zich op steenworp afstand van het huidige pand in Hoorn. De nieuwe productiehal zal onder andere voorzien zijn van de modernste faciliteiten om innovatieve systemen voor bloemenverwerking te ontwikkelen.

Voor meer informatie:
Bercomex bv
Holenweg 4A
1624 PB Hoorn
T: +31 (0) 229 – 50 21 50
F: + 31 (0) 229 - 50 21 16
www.bercomex.com
Publicatiedatum: