Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: IFTF Vijfhuizen 2016

Veredelaars, kwekers, toeleveranciers van kassen en technieken, transportbedrijven en nog vele anderen presenteerden hun producten en services vorige week tijdens de IFTF in Vijfhuizen. Dit driedaagse evenement presenteerde, zoals op de ingang vermeld, de sierteelt keten van 'field to vase'. Ook dit jaar verwelkomde de beurs vele internationale bezoekers. Ook BPnieuws en onze internationale collega's van FloralDaily waren op de beurs om een fotoreportage te maken. En hier is ie dan.

Bekijk de fotoreportage hier.



Gedurende de drie dagen hing er een positieve sfeer op de beursvloer. In tegenstelling tot vorig jaar waren de kwekers -voornamelijk rozenkwekers - optimistisch richting Valentijnsdag. Het valt dit jaar niet in een weekend, maar op een dinsdag en historisch gezien zijn de verkoopcijfers hoger. Daarnaast, volgens een aantal kwekers, werd de beurs goed bezocht door de Russen. Ondanks de gedevalueerde roebel zijn zij nog steeds geïnteresseerd in wat er op de markt is. En zoals gewoonlijk waren de ontwikkelingen in de valutakoersen veel besproken onderwerpen.

Dit jaar was de beurs 30 procent groter dan vorig jaar en deze zal in grootte toenemen. En met deze grotere beursvloer kan de organisatie niet alleen grotere stands aanbieden, maar ook een podium bieden voor meer bedrijven in de sierteelt sector. In de techniek en de plantensector ziet de organisatie namelijk nog potentie voor groei.

De komende weken meer verhalen over noviteiten op de beurs. Nu eerst de fotoreportage!

Bekijk de fotoreportage hier.