Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frauderende handelaar opgepakt in Aalsmeer

Vorige week is in Aalsmeer een man opgepakt die verdacht wordt van grootschalige oplichting. De politie was al langer naar de man, die zich in de afgelopen jaren onder meer voordeed als Roemeen en Italiaan, op zoek. Vermoedelijk maakt hij deel uit van een bende die bloemen uit Ecuador en Nederland naar Roemeniƫ en Italiƫ stuurt.

Dat meldt AgroCheck in diens laatste nieuwsbrief. De man zou door een handelaar en collega zijn overmeesterd en vervolgens aan de politie zijn overgedragen. Meerdere luchtvrachtbedrijven, 14 bedrijven uit Ecuador en 6 uit Nederland zouden benadeeld zijn. Na arrestatie kwamen nog meer partijen naar voren die vermoeden door de man benadeeld te zijn. Deze hebben aangifte gedaan. Mede hierom heeft de rechter besloten de man in hechtenis te houden.

De man heeft twee paspoorten, weet AgroCheck: een uit Ecuador, waar hij is geboren en waar hij ook al veroordelingen heeft lopen voor geweldpleging en oplichting en een Bulgaars paspoort.

Voorts waarschuwt AgroCheck voor een 'staartje': zoals gezegd maakt de man waarschijnlijk deel uit van een groter geheel en deze bende is nog actief.

foto credits: computable

Voor meer informatie:
Agro-Check
Mark Weitjens
T: 06-55853923
E: mark@agro-check.nl
www.agro-check.nl


Publicatiedatum: