Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VANAD Group aangesloten bij Benefits of Nature

Op 1 september 2016 is VANAD Group 'Founding Father' van Benefits of Nature geworden. VANAD Group is een ICT-bedrijf dat software oplossingen en platforms levert, onder andere in de sierteeltsector. Dankzij deze software oplossingen zal er binnen de sector meer grip kunnen komen op transport- en mobiliteitskosten, maar ook op de energielasten van het productieproces. De oplossingen zullen de sierteeltmarkt beïnvloeden en de transitie van een aanbodgestuurde markt naar een vraaggestuurde markt ondersteunen. Hierdoor wordt er duurzamer omgegaan met bloemen en planten.

BloomyPro
Een van deze oplossingen is de BloomyPro software. Deze software is uitermate geschikt om een duurzame keten op te bouwen. Boeketten worden in een 3D omgeving samengesteld. Het samplen van boeketten wordt hierdoor overbodig. Daarnaast is het mogelijk om duurzame bloemen in boeketten te schikken. Duurzame bloemen worden beperkt aangeboden. Door BloomyPro software te gebruiken kunnen de bloemen gezien en verkocht worden. Hierdoor is de doorlooptijd van het verkoopproces korter.

Voor meer informatie over BloomyPro software kunt u contact opnemen met Eric Egberts op eric.egberts@bloomypro.com
 
Voor meer informatie over VANAD Group en haar softwareoplossingen in de sierteeltsector kunt u contact opnemen met Radboud Heinink op radboud.heinink@vanadgroup.com.

Voor meer informatie over Benefits of Nature, klik hier.

Publicatiedatum: