Platycodon Astra in de spotlights gezet door Rob Verlinden in het Green Trade Center

De bijzondere potplant Platycodon Astra wordt in de spotlights gezet in het tv programma Robs Grote Tuinverbouwing. De opnames hiervoor vonden dinsdag 22 mei plaats bij het Sakata/kwekerij Valstar ‘Inspiration House’ in het Waterdrinker Green Trade Center. Samen met Rob Verlinden laat de stylist van Waterdrinker in het programma zien wat je zoal met de Astra kunt doen.

Superstar
De Astra is een sierlijke plant die zijn naam te danken heeft aan de grote stervormige bloemen. De ‘superster’ in het potplantenassortiment is de ideale plant voor zowel binnen als buiten. En dit seizoen naast de vertrouwde kleuren blauw, roze en wit nu ook in het lichtroze te verkrijgen. De Astra is niet alleen leuk voor thuis, maar ook bij uitstek geschikt als cadeauplant.


Pia Klatt in actie in het tv programma Robs Grote Tuinverbouwing.

Tips
Pia Klatt, stylist van Waterdrinker, laat in het tv programma diverse voorbeelden zien van het gebruik van de Astra, die de consument zelf eenvoudig kan namaken. Zo combineert zij de plant met Gypsophila muralis in een mooie pot. “De Astra moet je combineren met hetzelfde soort planten met dezelfde verzorging, niet met perkplanten”, geeft Rob als tip. Verder laat Pia een potplant combinatie zien om op te hangen in een sfeervolle lantaarn en een potplant combi in een krans hangend aan touw. “Hangen is hot”, zegt Pia. “Ja”, vult Rob aan, “maar dan vooral buiten, want je wilt thuis liever geen gaten in de muur boren.”


Rob Verlinden gefilmd in het Green Trade Center.

De opnames voor Robs Grote Tuinverbouwing worden op zaterdag 9 juni op SBS6 uitgezonden.

Voor meer informatie:
Waterdrinker Aalsmeer bv
Postbus 1167
1430 BD Aalsmeer
www.greentradecenter.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018