Promotieactiviteiten 2018 van start gegaan

Assortimentswaaier snijhortensia gepresenteerd

Het hoogseizoen van de snijhortensia is weer van start gegaan. Vanaf mei zal de aanvoer van hortensia's in aantallen en diversiteit weer fors toenemen. Om de handel een goed overzicht te tonen van het beschikbare assortiment en de aanwezige kleuren stelt de promotiecommissie snijhortensia een kleurenwaaier beschikbaar van snijhortensia’s. In deze internationale, gebruiksvriendelijke tool voor koper, klant en eindgebruiker staan ruim 80 variëteiten, zowel vers, classic als de specials, op kleur gesorteerd. Tevens zijn de beschikbaarheid per soort, de belangrijkste verzorgingstips en inspiratie in de waaier opgenomen.


foto: HydrangeaWorld

Met de nieuwe assortimentswaaier speelt de promotiecommissie in op een behoefte die bij veel kopers leeft. Er zijn inmiddels bijna 10.0000 waaiers aangevraagd door ruim 30 groothandelaren en verschillende veilinglocaties. Zij zorgen voor verdere verspreiding onder bloemisten in Europa. Er is geprobeerd een goede afspiegeling van het jaarrond aanbod op de Nederlandse marktplaatsen te presenteren. Daarbij is gekeken naar aantallen, beschikbaarheid, hoeveelheid producenten en toekomstperspectief. Deze keuze is tot stand gekomen in samenwerking met Royal FloraHolland.

De waaier kan nog besteld worden. Stuur hiervoor een mailtje.

Op de website Hydrangeaworld.com vindt u advies, informatie en inspiratie over zowel snijhortensia als kamer- en tuinhortensia. De website biedt ook uitgebreid beeldmateriaal waar u gratis gebruik van kunt maken onder bronvermelding: © hydrangeaword.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018