Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Allure by Berg RoseS

Van den Berg RoseS introduceert nieuw label

Op maandag 7 mei aanstaande introduceert Van den Berg RoseS een nieuw label naast het bestaande Berg RoseS- en Pride of Africa-label : Allure by Berg RoseS. Onder dit label zullen alleen stelen van het jonge gewas Avalanche+ gevoerd worden.

Allure by Berg RoseS onderscheidt zich naar eigen zeggen van de andere Avalanche+-rozen, omdat deze zijn geknipt van jonge Avalanche+ planten die nog een heel leven voor zich hebben. "Men kan zich voorstellen dat de jonge planten vol energie zitten, waarmee dan ook stevige stelen en grote bloemknoppen gevormd kunnen worden. En door de aanwezige kracht bloeien deze rozen van Allure by Berg RoseS ook iets langer."



Strenge cameraselectie moet garanderen dat alleen de allerbeste rozen de naam Allure by Berg RoseS mogen voeren. De rozen zullen met name hun weg vinden naar de bloemist.

De rozen zullen worden geleverd met een Allure hanglabel, in een Allure hoes en in een Allure kraag. Het geheel heeft een exclusieve uitstraling die perfect aansluit bij de beoogde doelgroep. De rozen van Allure by Berg RoseS worden leverbaar in de maten 60-70-80-90 centimeter en uiteraard alleen in A1-kwaliteit.
 
Voor meer informatie:
Van den Berg RoseS
Zuideindseweg 25b
2645 BD Delfgauw
T: +31 (0)15 261 38 36
www.bergroses.com
 

Publicatiedatum: