Tienduizenden Avalanche+ rozen op Hollywood bruiloft

Avalanche+ rozen waren afgelopen weekend uitbundig vertegenwoordigd op het huwelijk van filmster Sofia Vergara ('Modern Family') en acteur Joe Manganiello ('True Blood' & ‘Magic Mike’). De rozen vormden het toonaangevende florale thema van het huwelijk en schitterden in het The Breakers Resort in West Palm Beach, Florida. Daar waren 400 genodigden, waaronder vele celebrity's uit Europa, Zuid-Amerika en Hollywood, getuige van het ja-woord. De rozen zijn geleverd door Meijer Roses, een van de gespecialiseerde kwekers van Avalanche+ en de styling was in handen van Jeff Leatham, tevens artdirector is van de bekende hotelketen "Four Seasons".Koningin onder de rozen
Avalanche+ is een Nederlandse toproos met een unieke eigenschap: de prachtige bloemknop opent zich altijd volledig in een enorme, zeer fotogenieke roos. De bloem biedt daarnaast een indrukwekkende houdbaarheid, fris en fraai kruidachtig blad en sterke stelen met verrassend weinig doorns. De schoonheid en de kracht van deze bijzondere bloem maakt het naar eigen zeggen de meest gevraagde roos bij koninklijke bruiloften, celebrity events, internationale presentaties en fashion party's. Niet voor niets is 'Queen of Roses' de bijnaam van Avalanche+.

Moderne klassieker
Sofia's bruidsjurk was van Zuhair Murad, haar receptiejapon van Mark Zunino. De tienduizenden rozen die het huwelijk van Vergara en Manganiello sierden, waren allemaal de klassieke witte variant die door de jaren heen een hele familie aan schitterende multipastel rozen heeft voortgebracht. Avalanche+ is gecreëerd door Nederlandse top veredelaar Dümmen Orange en wordt exclusief gekweekt door een team van gespecialiseerde Nederlandse rozenkwekers. De rozen zijn jaarrond verkrijgbaar op de bloemenveiling.

bron: avalancheroses.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018