Drents familiebedrijf in top drie Nederlandse bedrijven

Apollo Group finalist Koning Willem I Prijs categorie MKB

Apollo Group uit Coevorden is finalist voor de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB. De Drentse onderneming werd vandaag verrast door een bezoek van Martin van Pernis en Boudewijn Haverslag, bestuursleden van de Koning Willem I Stichting.


Bestuursleden Koning Willem I Stichting verrassen Apollo Group met bekendmaking finaleplek. Foto: Koning Willem I Stichting.

Tijdens een besloten bestuursvergadering bij de Nederlandsche Bank in Amsterdam werd Apollo Group gekozen tot één van de drie finalisten. Hierbij was ook erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima aanwezig. De uitreiking van de Koning Willem I prijs en de Koning Willem I plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap vindt plaats op 28 mei in Nijmegen. De stad is dit jaar uitgeroepen tot European Green Capital.

Koning Willem I Prijs & Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap
De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs in de categorieën ‘grootbedrijf’ en ‘mkb’ uit en daarnaast de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Ze vormen de ultieme bekroning op goed ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. Prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V., bekleedt de functie van voorzitter. De onafhankelijke ondernemingsprijzen worden actief gesteund door het ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Meer informatie: www.kw1prijs.nl.

Voor meer informatie:
Apollo Group bv
www.apollobv.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018