Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1-19 mei, Nantes

Frankrijk: Internationale bloemententoonstelling Floralies AIPH approved

Sierteeltexposanten kunnen zich nu aanmelden voor de Internationale Floralies in Nantes, Frankrijk. Deze sierteelt- en plantenbeurs wordt voor de 12e keer georganiseerd, van 8-19 mei 2019, en zal naar verwachting weer een kleurrijk programma bieden met diverse botanische nieuwigheden.

De internationale tuinbouwvereniging AIPH heeft de beurs, op een bijeenkomst in Melbourne, Australië, op 21 maart, het keurmerk 'C Category International Horticultural Show' gegeven. Dit betekent dat de AIPH actieve deelname aan het evenement aanmoedigt.


 
Floralies Nantes vindt elke vijf jaar plaats in het beurzenpark La Beaujoire. Na het succes van ‘Art Bouquets’ in 2014 zal editie 2019 ‘Fleurs à vivre’ als thema hebben, geïnspireerd door een citaat van Montaigne: "Als het leven niets meer is dan een doortocht, laten we er op zijn minst bloemen langs zaaien." Het thema zal worden verdeeld in zeven stemmingen die overal in de binnen- en buitenruimtes van het park zullen worden gepresenteerd en die de bezoeker een gevoel van verandering van omgeving, betovering en verwondering zouden moeten meegeven.


 
Aanmelding staat nu open voor plantenliefhebbers, professionals en amateurs. Potentiële exposanten dienen www.comite-des-floralies.com/eng/extranet te bezoeken om een aanvraag in te dienen, eventueel een samenwerkingspartner te vinden of gewoon voor meer informatie. Zoals gebruikelijk worden expositieruimte, technische ondersteuning en basismateriaal gratis verstrekt, net als de speciale communicatieruimte en de bijdrage aan de huisvestingskosten. Aanvragen moeten vóór 30 juni 2018 worden ingediend.

AIPH secretaris-generaal Tim Briercliffe: "AIPH-leden hebben met genoegen goedkeuring verleend aan Floralies Nantes, die een lange geschiedenis heeft met het bieden van een buitengewoon evenement dat veel mensen trekt. Omdat de beurs nu deelnemers van over de hele wereld verwelkomt, hopen we dat veel steden, landen, bedrijven en organisaties gebruik zullen maken van deze speciale mogelijkheid."

Voor meer informatie:
AIPH
www.aiph.org
Publicatiedatum: